БалканБалкан.ПорталБизнисБизнис.Портал

Монстат – Опаѓа бројот на вработени во Црна Гора

Вкупниот број вработени во Црна Гора на крајот на август изнесува 145.700, што е за 27.000 помалку отколку во истиот месец минатата година, кога тој број изнесуваше 172.100 работници, според новите податоци на Монстат.

Back to top button
Close
Close