0_Web_АктуелноБалканСвет.Слајдер

Монстат: Во Црна Гора регистриран негативен природен прираст за повеќе од 660 проценти

Негативниот природен прираст во Црна Гора во првите седум месеци годинава пораснал за 660 отсто односно 6,5 пати во споредба со крајот на претходната година, се наведува во прелиминарните податоци на црногорската Управа за статистика Монстат

Back to top button
Close
Close