СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Модерна планира да изгради фабрика за производство на мРНА-вакцини во Африка

Модерна планира да инвестира околу 500 милиони долари за изградба на фабрика во Африка, што ќе произведува до 500 милиони дози на мРНА-вакцини годишно

Back to top button
Close
Close