Свет.Слајдер

Модерна не доби одобрување од ФДА за трета доза вакцина против Ковид-19

Модерна не доби одобрување од Американската агенција за храна и лекови (ФДА) за дополнителна доза вакцина против Ковид-19 бидејќи не ги исполнила условите

Back to top button
Close
Close