МКДОпштество

Млади мобилизатори со иновативни иницијативи за зголемување на граѓанскиот ангажман и јавна одговорност на локално ниво

Шеснаесет млади луѓе од осум различни региони шест месеци ги следеа ветувањата на Владата дадени во рамки на Програмата за работа на Влада 2020-2024 година и спроведоа иновативни иницијативи за зголемување на граѓанскиот ангажман и јавна одговорност на локално ниво.

Back to top button
Close
Close