0_Магазин.ПорталСцена

Мишо Ковач снима нова песна и спот

„Штом мојата душа оди меѓу ѕвездите, чувај го моето писмо, пиј за мене...“, се слушнал гласот на Мишо на музичката матрица.

Back to top button
Close
Close