КултураКултура.Портал

Мицко Мице Јанкуловски добитник на наградата најдобар уметник

Мицко Мице Јанкуловски е добитник на наградата за најдобар уметник на биеналето Ларнака 2021, кое оваа година се одржа на тема „Безгранични граници“.

Back to top button
Close
Close