Политички партии

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ е реформирана партија, над 90 проценти се нови кандидати на овие локални избори

Мицкоски посочи дека ако се погледнат кандидатите сега за градоначалници може да се увиди дека повеќе од 95% за прв пат ќе ја бараат довербата на граѓаните во општините во кои што тие се кандидираат.

Back to top button
Close
Close