0_Web_АктуелноПолитика

МИОА: Подготвени три закони за целосно исклучување на политичките влијанија при вработувањата

Министерството за информатичко општество и администрација одржа виртуелна (онлајн) средба со претставници на Секретаријатот за европски прашања (СЕП), Секретаријатот за законодавство, како и претставници на Генералниот секретаријат на Владата со претставници на СИГМА. Целта на состанокот беше институционална координација за реализација и имплементација на дигиталната агенда на Владата на Република Северна Македонија, информираат од МИОА.

Back to top button
Close
Close