Фотосервис

Министерот за здравство Беким Сали и заменик-министерот д-р Владимир Рендевски ја посетија Универзитетската клиника за нефрологија

Министерот за здравство Беким Сали и заменик-министерот д-р Владимир Рендевски ја посетија Универзитетската клиника за нефрологија, каде е извршено комплетно реновирање на хоспиталниот дел на површина од 650 м2

Back to top button
Close
Close