МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

2 ноември 2021

2 ноември 2021

Локалните избори оценети како фер и демократски, родова нееднаквост и меѓу новите градоначалници

Партиите од владината коалиција го потврдија стабилното парламентарното мнозинство

Стејт департмент: Ги следиме случувањата во Северна Македонија, соработката со Владата продолжува

Дука и Поцеста се заблагодарија на поддршката на граѓаните и двајцата најавија победа во вториот круг

Опозициските советници ја напуштија седницата на Советот на Општина Штип

Советот за безбедност на ОН денеска ќе расправа за ситуацијата во БиХ

Педесет и седум кандидати за пратеници биле агенти на комунистичките спец-служби во Бугарија

Во Бугарија ЦИК го укина имунитетот на бугарскиот претседателски кандидат Расате

Француски медиуми: Макрон најверојатно ќе го искористи својот ангажман на светската сцена како предност за претседателските избори во 2022 година

Фејсбук затвори „фарма на тролови“ водена од Владата на Никарагва во пресрет на изборите

 

Back to top button
Close
Close