МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

27 октомври 2021

27 октомври 2021

Во Охрид Регионална конференција за реадмисија и зајакнување на капацитетите на структурите поврзани со миграцијата во Западен Балкан

Нацевска: Денарот е стабилен, инфлацијата умерена

Бугарскиот главен јавен обвинител во Скопје на средби со Јовески и Маричиќ

Излезе од печат книгата „Конески како тестамент“ на Весна Мојсова Чепишевска

Претставки до МОН и Народниот правобранител од ГО „Учебници и настава мора да има”

Вајц за МИА: Многу сум критичен кон Вархеји поради неговата пристрасност кон Србија

Џонсон: Правиме се што е во наша моќ за народот на Авганистан

САД: Поради бура 600 илјади домаќинства без струја

САД вратиле голем број пратки со месо во Австралија поради фекалии

На социјалните мрежи се појави фотографија со резултатите од гласањето за Златната топка

Back to top button
Close
Close