МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

25 октомври 2021

25 октомври 2021

Маричиќ на Европскиот ден на правдата: Реформите кои ги преземаме во правосудството даваат резултат

Ивановска: ДКСК во извештајот на ЕК е нотиранаа како проактивна во превенција на корупцијата и во отворање голем број предмети

Илјаз: Во општина Центар Жупа нема втор круг на гласање, очекуваме дополнителни насоки

Герасимовски: Двојно повеќе лица ќе добијат нега во домот и ќе ги посетува матичен лекар

Дарко Костовски ја презеде градоначалничката функција во Општина Бутел

Најавата на Ердоган за протерување на амбасадори е реторика за домашна употреба

Во Грција пристигнаа 367 Авганистанци, голем дел од нив се судии

Финска ја укина обврската за носење маски во јавниот превоз

ОН: Светот е далеку од климатските цели, емисиите на стакленички гасови се зголемуваат

Мун: Ќе продолжам да промовирам мир со Пјонгјанг

 

Back to top button
Close
Close