МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

6 октомври 2022

6 октомври 2022

Објавен огласот за избор на Основен јавен обвинител на ОЈО ГОКК, гласањето на 7 ноември

Заврши Мешовит парламентарен комитет ЕУ-Република Северна Македонија со препораки земјава да остане посветена на реформите

Маричиќ од Стразбур: Улогата на Парламентот во пристапните прегорите ќе ја дефинираме со Меморандум за соработка

Повик за работилница за млади новинари за создавање медиумски продукти на тема бегалци

Костадиновска-Стојчевска: Ја отвораме нашата земја за да ја надополниме богатата европска историја

Во двете несереќи со мигранти во Грција загинаа 17 лица, десетици се исчезнати и над 80 спасени, официјална Атина ја обвинува Турција

Борел: Самитот во Прага е обид за создавање на нов поредок без Русија

Њујорк тајмс: САД сметаат дека Украина е одговорна за убиството на Дарја Дугина

Предвидувања на познавачи: Кралот Чарлс можеби ќе го следи примерот на кралицата Маргрета

Истражување: Читањето печатени книги, наместо е-книги, подобро го развива интелектот кај децата

 

Back to top button
Close
Close