МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

5 октомври 2022

5 октомври 2022

Комисиска расправа за кандидатурата за уставен судија на Љубомир Јовески

Истражниот центар при ОЈО Скопје почнува да функционира, во тек е набавка на опрема

Конституирано советодавното тело за употреба на имиња на историски и други познати личности

Гир: Европската политичка заедница не е замена за процесот на проширување, туку форум за заедничко справување со предизвиците

Во Белград на 14 октомври гостува Филхармонијата на Република Северна Македонија

Активисти на Гринпис накратко го прекинаа говорот на Трас

Претставник на ЕУ: Србија во Прага треба да објасни зошто не воведува санкции против Русија

Песков: Нема промена во режимот на специјалната воена операција во Украина

Казахстан го игнорираше барањето на Русија за протерување на украинскиот амбасадор

Нобеловата награда за хемија за тројца научници за работа во областа на клик хемијата

Back to top button
Close
Close