МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

29 јуни 2022

29 јуни 2022

Седница на Уставниот суд

Пендаровски, Петровска и Османи на Самитот на НАТО во Мадрид

Во очекување на нов „француски предлог“ Скопје не се откажува од европскиот курс, ЕУ-претставници со поддршка за старт на преговорите

Костадиновска-Стојчевска од Тирана: Културата и младите и нивно јакнење во креирање на европските проекти во фокусот на агендата на Министерството

Презентација на Извештајот на Агенцијата за темелните права на ЕУ

Грција задоволна од постигнатиот договор меѓу Турција и Шведска и Финска за членството во НАТО

Затворени двата генерални конзулата на Русија во Бугарија заради протерувањето на 70 руски дипломати 

Технички проблем во германската Контрола на летање

Филипинскиот информативен портал Реплер доби налог за затворање

Кина загрижена поради новиот стратешки концепт на НАТО

 

Back to top button
Close
Close