МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

28 септември 2021

28 септември 2021

ДЗС: Попишани вкупно 1.695.549 лица, 526.605 домаќинства и 752.916 станови

Со ветувања за одговорно управување, подобра иднина и поставување на интересите на граѓаните на прво место, почна кампањата за Локалните избори

Можно олабавување на рестриктивните мерки, пад на новозаразени за четири проценти, достапна трета доза вакцина

Владата ќе ја одржи редовната 108-ма седница

Конференција „Справување со нелиберални-евроскептични наративи оддолу“

Експлозија во Шведска: Дваесет и пет луѓе пренесени в болница

Коронавирусот го намали животниот век за 10 години

Прв дијалог за човекови права меѓу ЕУ и Саудиска Арабија

ФБИ: Бројот на убиства во САД зголемен за 30 отсто во 2020 година

ЦИА размислувала за ликвидација на Асанж

Back to top button
Close
Close