МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

24 септември 2021

24 септември 2021

Лаури за МИА: Целта на естонската дигитална трансформација не беше членството во ЕУ и НАТО, туку подобри јавни услуги и подобра инфраструктура

Обвинетиот во случајот со купопродажба на станови сè уште не е приведен, доставил медицинска документација до судот за „оправдано“ отсуство

ДИК треба да го заклучи Избирачкиот спсисок

Панел-дискусија: Потребен е поттик на младите со цел да создадат просперитетна држава

Централно чествување за Конески во Небрегово

Ѓерлек: Се е подготвено за ковид пропусниците, наскоро конечна одлука

Од почетокот на годината во Србија починаа 15.000 луѓе повеќе од десетгодишниот просек

Официјално: Единствена Русија ќе има 324 пратеници во Думата

ЦИА смени шеф на оддел во Виена поради епидемијата на хаванскиот синдром

Номинациите за наградата „Златна топка“ на 8 октомври

Back to top button
Close
Close