МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

26 ноември 2021

26 ноември 2021

Пендаровски именуваше претседател и членови на Комисијата за помилување и член на Комисијата за одликувања и признанија

Средба Маричиќ-Реџепи: Потребата од продолжување на реформите е голема

Министерство за транспорт: „Беса Транс“ вршел злоупотреба на извод од лиценца од друго возило и свесно го прекршувал Законот

Одложено судењето против агентот за недвижности обвинет за измама при купопродажба на станови

„24 Часа“: Бугарски државјанин по грешка вклучен на листата на повредени лица од несреќата на автобусот на „Беса транс“

Подигнато обвинение против министерот за безбедност на БиХ

Во Бугарија почна проверката на патиштата и магистралните патишта

Зеленски: За 1 декември бил подготвуван државен удар во Украина

Бунт на мигрантите на полската граница: „Или Германија, или вратете не во Ирак“

Околу 600 мигранти се враќаат од Белорусија во Ирак

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close