МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

25 ноември 2021

25 ноември 2021

Занаетчиска комора: Без финансиска поддршка за плата нема да ги одржиме бизнисите и да ги задржиме вработените

Утре завршува комисиската општа расправа за буџетот за 2022, амандманите ќе се разгледуваат од сабота

СЗО ја објави првата сеопфатна анализа за финансиската заштита во здравствениот систем на Северна Македонија

Kонференција „Спортски туризам – клучни аспекти и можности за развој“

Вебинар: Не престанаа прекршувањата на работничките права, потребна соработка со повеќе синдикати

Полска го олеснува товарот на инфлацијата врз домаќинствата со пониски даноци и финансиска помош

Насилните работнички протести во Кадиз завршија со договор

Можна е соработка на Тајван со источноевропски држави во производството на чипови

Томас Бах: ФИФА греши ако мисли дека Мундијал на секои две години ќе носи двојно повеќе пари

Гроси: Нема никаков резултат од преговорите меѓу МААЕ и Иран за нукларната програма

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close