МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

28 октомври 2021

28 октомври 2021

Деспотовски: До крајот на годината вкупниот износ на инвестиции ќе надмине 300 милиони евра

Се засилува заштитата на потрошувачите, но повеќето се уште не си ги знаат правата

Зелениот инвестициски фонд ќе поттикне 750 милиони евра инвестиции и ќе креира 15.000 работни места

Народната банка продолжува со вложувањето во едукацијата и професионалната надградба на економските кадри

Онлајн самит за трговија со стоки за широка потрошувачка

Вучиќ-Ванг Ји: Заедничките проекти на Србија и Кина вредни 8 милијарди

ОЕЦД: Пад на миграциските текови во 2020 година поради здравствената криза

Недостигот од полупроповодници ќе трае и во 2023 година

Студија: Потребни се пет трилиони долари годишно за борба против климатските промени

Самит на најмоќните светски економии во Рим, мобилизирани 500 војници

Back to top button
Close
Close