МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

27 октомври 2021

27 октомври 2021

Инструментите од Планот за забрзан економски раст ќе донесат 12 милијарди евра инвестиции во наредните пет години

Објавен награден конкурс за истражувачки труд за развојот на поштенскиот пазар

Конгрес на локални и регионални власти на СЕ: Во Северна Македонија има видлива политичка определба за децентрализација

Заврши тендерската постапка за реализација на проектите од германскиот грант во Гевгелија

Македонскиот земјоделско-прехранбен систем има потреба од дополнителни реформи за да биде конкурентен и отпорен на сите предизвици

ЕУ не се шегува: Полска ќе плаќа милион евра дневно

Шпанската Влада се обидува да ја амортизира станбената криза

Американските конгресмени се противат на продажбата на авиони „Ф-16“ на Турција

Бисли од ВФП: Само два отсто од богатството на Илон Маск може да го реши гладот ​​во светот

Италија истражува 62 трансфери поради можно преценување на играчите, 42 од нив се однесуваат на Јувентус

 

Back to top button
Close
Close