МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

26 октомври 2021

26 октомври 2021

Весна Јаневска од Росоман обезбеди сушара за овошје и зеленчук со државна поддршка за жени од рурални средини

Организацијата на работодавачи на Македонија организира едукативна тренинг платформа

Завршна конференција на твининг проектот ,,Усогласување на националните системи за гранично управување со барањата на ЕУ и Шенген”

Почнува примената на новиот Кодекс за корпоративно управување на котираните друштва на Берзата

Бектеши: Нема потреба од кризна состојба во енергетиката, цената на струјата останува иста до крајот на годината (ДПЛ)

Апелациски суд во Амстердам: Збирката археолошки предмети од Крим да се врати на Украина

Полјаците бараат Владата да направи отстапки и да стави крај на спорот со ЕУ

Авганистанските жени повторно побараа светот да им помогне во остварување на правото на образование и работа

Морисон: Австралија презеде обврска за нула емисија на јаглерод до 2050 година

На играчи од англиската Премиер лигата понудени лажни сертификати за вакцинација за 1.000 фунти

Back to top button
Close
Close