МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

5 октомври 2022

5 октомври 2022

До Владата ќе биде доставена првично скенираната документацијата за филмски студија во Скопје

Инвеститорите на тркалезна маса со Битиќи, енергетиката и инфраструктурата во фокусот

За фотоволтаици на земја да се внимава на имотно-правните односи и на урбанизацијата, порача Бочварски

Конференција: Поголема усогласеност на националните правни рамки за сигурни и брзи прекугранични дигитални плаќања

Се подготвува тендер за вториот дел од автопатот Скопје – Блаце, ќе се обновува постојниот пат

Јавниот долг на Србија на крајот во август изнесуваше 53,4 отсто од БДП

РСЕ: Поради Србија, ЕУ нема да го изземе Западен Балкан од мерките поврзани со руската нафта

Нуклеарната централа Запорожје ќе работи под руски надзор

Франција сака целосна контрола врз најголемиот производител на електрична енергија во земјата

Бруто националниот долг на САД надмина 31 трилиони долари

 

Back to top button
Close
Close