МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

4 октомври 2022

4 октомври 2022

Инвестмент монитор: Како Северна Македонија ги надминува своите можности кога станува збор за привлекување СДИ

ФИТР: Девет милиони евра поддршка за комерцијализација на иновациите во домашните компании

АЕТМ: E-трговијата продолжува да расте, 31.7 отсто раст во првото полугодие, 110 нови отворени е-продавници

Вкупно 29 апликанти ќе добијат поддршка за набавка на опрема за производство на тутун

„Тиквеш“ годинава со рекорден откуп и највисока просечна цена

Рама за иранската опозиција: Тие се тука од хуманитарни, а не од политички причини 

Германската компанија „RWE“ се обврза дека до 2030 ќе ги затвори сите електроцентрали на јаглен

Усвоена ЕУ директивата за соодветна минимална плата

Ленарчиќ: Реална опасност од прекин на струја во Европа

Аналена Бербок повторно ги отфрли полските барања за воени репарации

 

Back to top button
Close
Close