МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

22 октомври 2021

22 октомври 2021

УКИМ и КХВ ќе соработуваат во областа на пазарот на капитал

Просечната плата во август 28 642 денари

Антоновски за БГНЕС: Да инвестираме во зближување меѓу Бугарија и Северна Македонија

Најголемо учество во БДП има Скопскиот, а најмало Североисточниот регион

Продолжува државната поддршка за земјоделските задруги

Бугарија и понуди на Турција координативен центар на НАТО во Варна за регионално поморско присуство

Фирмата што управува со аеродромот Франкфурт-Хан прогласи банкрот

Молдавија најавува вонредна ситуација поради кризата со гас

ФТ: Инфлацијата во САД се искачува на највисоко ниво во последната деценија, притисок врз ФЕД

САД издале лиценци за извоз во вредност од 100 милијарди долари на добавувач на Хуавеи

Back to top button
Close
Close