МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

22 октомври 2021

22 октомври 2021

Тасулас и Џафери изразија волја и подготвеност за интензивирање на соработката и комуникацијата  

Царината со добро ниво на подготовка за следење на европските царински правила и процедури

Промоција на придобивките за компаниите од учеството на саемот А+А во Дизелдорф

ЕК: Останува низок квалитетот на транспортната инфраструктура и трговската логистика 

Завршен настан од проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги“

Предупредувачки штрајк на вработените во образованието во Србија

Стан-гаража во Загреб го привлече вниманието на многумина

Франција ги замрзна цените на гасот до крајот на 2022 година

ЕУ Самит: Нема силен заеднички одговор за претстојната енергетска криза

Белата куќа бара СТО да поддржи суспензија на патентите за вакцини против Ковид-19

 

Back to top button
Close
Close