МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

21 октомври 2021

21 октомври 2021

Џафери на Конференција во Атина, ќе се сретне со претседателот на грчкиот Парламент

Умерена подготвеност во оданочувањето, треба да се подобри капацитетот на даночната администрација

Светска банка ќе го претстави редовниот полугодишен извештај за Западен Балкан

Да се зајакне независноста и капацитетот на регулаторите за медиуми и за електронски комуникации, препорачува ЕК

Северна Македонија и Албанија ќе го одбележуваат Европскиот ден за територијална соработка со прослава на отворено во Корча

Од денеска во Бугарија стапува на сила зелениот сертификат, илјадници деца остануваат дома

Јоргос Папандреу се кандидира за претседател на Движењето на промена

Редовен октомвриски самит на лидерите од ЕУ

САД кон Северна Кореја: Време е за одржливи, содржајни разговори

Во Индија аплицирани веќе милијарда вакцини против Ковид-19

 

Back to top button
Close
Close