МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

17 август 2022

17 август 2022

Прашањето за договорите на дело останува отворена тема за дебата, вели Бесими

Министерството за култура ги стопира средствата за „Џој Фест“ поради неизвестување за промена во програмата

Лозари бараат помош и поддршка од Министерството за земјоделство за повисоки откупни цени на грозјето

АД ЕСМ: Термоелектраните во Битола и Осломеј со 40 проценти зголемено производство

Во јуни 277 одобренија за градење, од 550 планирани станови 388 се во Скопје

ДЗС: Инфлацијата во Хрватска достигна рекордни 12,3 отсто

Инфлацијата и стравот од рецесија ја анулираа заработката на норвешкиот пензиски фонд

Загубите на најголемиот увозник на гас во Германија за шест месеци надминале 12 милијарди евра

Во Велика Британија инфлацијата достигна 10,1 отсто, продолжува зголемувањето на животните трошоци

Кубанската Влада ќе дозволи странски инвестиции поради хроничниот недостиг на храна и други производи

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close