МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

19 октомври 2021

19 октомври 2021 

Ковачевски: Во 2022 година реформа во буџетското сметководство, од готовинско се преминува кон пресметковно начело

Јавна дебата за нацрт-текстот на националната стратегија за развој на земјоделските задруги

Со искуства и поддршка од Шведска ДЗС ќе работи на зголемување на употребата и достапноста на официјалните статистички податоци

Ангеловска-Бежоска: Најверојатно ќе направиме умерена нагорна ревизија на инфлацијата

Малата излезност ги „стопи“ гласовите

Странски државјани вложиле 524,44 милиони евра во Црна Гора

Франција ја разгледува можноста за воведување ваучери за бензин за домаќинствата со ниски примања

ММФ: Авганистанската економија ќе има пад до 30 отсто, што може да доведе до бегалска криза

Бартомеу: Трансферите на Дембеле и Кутињо во Барселона не ги исполнија очекувањата

„Шаоми“ ќе произведува електромобили

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close