МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

18 октомври 2021

18 октомври 2021

ДИК: Резултатите се сумираат и се објавуваат на веб апликацијата

Во 10 општини избрани градоначалници во прв круг, покажуваат досегашните податоци на ДИК

ДИК: Арсовска – 38,59 проценти, Шилегов – 35,01

Иднината на Европа тема на состанокот на Меѓународното европско движење во Рим

Началникот на ГШ на ВС на Унгарија на средби со генерал-потполковник Ѓурчиновски и министерката Шекеринска

Средба на шефовите на дипломатиите од ЕУ; тема и Западен Балкан

Цар Симеон Втори ја отвори 16. Светска средба на бугарските медиуми

Истражување на ЦЕПЕР: Потрошувачите во Централна Европа сè почесто користат безготовинско плаќање

Форд со голема инвестиција во Велика Британија

Забавува растот на кинеската економија

 

Back to top button
Close
Close