МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

15 октомври 2021

15 октомври 2021

НБ: Поставеноста на монетарната политика засега е соодветна, неопходно е внимателно следење на инфлациските движења 

Дебата: Да се воведе родово-одговорно буџетирање во програмите за рурален развој и во планирањето на ИПАРД 3

Бислимоски: Со УСАИД ги изработивме сите подзаконски акти со кои се штитат потрошувачите

Оризопроизводителите бараат да се прогласи елементарна непогода поради обилните врнежи и прекинатата жетва

Првпат награда за Invest North Macedonia од Меѓународниот трговски совет од Вашингтон

Рама: Сателитите во орбитата ќе служат Албанија да има целосна контрола врз територијата

Германија ќе им помага на домаќинствата за плаќање на сметките за струја

Индија се отвори за странските туристи по 19 месеци

Си Џинпинг: Кина нема да ги затвори своите врати за светот, туку ќе биде се поотворена

МЗТ Скопје Аеродром потпиша нов спонзорски договор со „УНИ Банка“

 

Back to top button
Close
Close