МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

1 јули 2022

1 јули 2022

МЗШВ: За оризопроизводителите уште шест дена трае рокот за аплицирање за поддршка при набавка на комбајн или сушара за ориз

Бислимоски: Инвестирањето во енергетски капацитети ја зголемува енергетската независност на државата

Советот на НБ донесе одлука за дополнителни промени кај инструментот задолжителна резерва заради стимулирање на денарското штедење

Синдикатите и ССМ бараат од пратениците да го изгласаат амандманот за линеарно зголемување на платата

Преку апликацијата мој ДДВ вратени 4,2 милијарди денари, најголем број корисници се жени

Ограничени маржи на брашно, масло, шеќер, сол во Црна Гора

Голоб предупреди на „информациска војна“ на Москва на Балканот

Барселона забранува пушење цигари на плажа

Јапонската влада апелира за заштеда на енергија поради рекордните жештини

Европската Унија загрижена од можен неуспех на преговорите за иранската нуклеарна програма

 

Back to top button
Close
Close