МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

29 јуни 2022

29 јуни 2022

Повлечена петтата транша во износ од 22,8 милиони евра за мали и средни компании од заемот на Европската инвестициска банка

Николовски: Со формирањето на националниот Агросовет, земјоделците директно учествуваат во носењето одлуки и распределба на финансиската поддршка

Утврден стартот на работите на автопатните правци Тетово-Гостивар-Букојчани, Требеништа- Струга-Ќафасан и Прилеп-Битола

Владата донесе Уредба за распределба на приходите од ДДВ за општините за 2023 година

Со Грција ќе се воспостави електронска размена на царински информации за брз проток на граничните премини

Брегу: Берлинскиот процес есенва ќе биде реконфигуриран, фондовите треба да бидат поголеми

UNODC: Албанија е седма по производство на канабис во светот

Путин пристигна во Таџикистан, првата станица на патувањето во Централна Азија

Драги од самитот на Г7: Наскоро повторно ќе биде можен извозот на житарици од Украина

Лавров: Аргентина и Иран се на пат да станат членки на БРИКС

 

Back to top button
Close
Close