МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

17 септември 2021

17 септември 2021

Шахпаска – Сахакјан: Вложениот труд и одличната соработка беа предуслов за успех на заедничките проекти

Георгиевски: Ако сите субјекти во земјава не сакаа независна Македонија, тоа немаше да се случи

Османи на зелен состанок со Савада: Можности за проекти со Јапонија за зачувување на животната средина

Фрчковски на дебатата „Патот до независноста“: Политичките елити одиграа најважна улога непосредно по прогласувањето на независноста

Шахпаска дел од министерскиот состанок за новата Програма за економски реформи 2022-2024

„Демократска Бугарија“ ќе работи со идната партија на двајцата министри од техничката влада кои влегуваат во политика

Значително зголемен бројот на баратели на азил од Авганистан во Белгија

Француските деца родени во 2010 се малтретирани на социјалните мрежи од повозрасните ученици

Од природни катастрофи загинале над 17.000 луѓе во светот од почетокот на пандемијата

Морисон: Австралија уште во јуни ја информира Франција за откажување на нарачката со подморниците

Back to top button
Close
Close