МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

27 јануари 2022

27 јануари 2022

Тренчевска: Со новото законско решение за мобинг ќе ги охрабриме работниците безбедно да пријавуваат вознемирување на работното место

Министерот Николовски на отворање на „Агро Белград 2022“

Здружението „Тиквешки лозароовоштари” бара отштета за над 1 300 земјоделци поради летната суша

Презентација на активностите од кампањата за интегритет на институциите

Презентација на анализа за минималната плата и ефектите врз работењето на фирмите

ЕУ ја тужи Кина во СТО заради Литванија

„Прајсвотерхаус Куперс“: Оптимизмот меѓу деловните лидери е на највисоко ниво во изминатите 10 години

САД: Одлуката на СТО за царини од Кина е разочарувачка, потребна е реформа на организацијата

Остар пад на Азиските берзи, доларот зајакна

Лос Анџелес ги затвора изворите за нафта во градот

Back to top button
Close
Close