МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

26 јануари 2022

26 јануари 2022

Бочварски за БНТ: Имаме сериозни активности во делот на поврзувањето на патната инфраструктура со Бугарија

Србија се подготвува за изградба на граничниот премин Миратовац-Лојане со Северна Македонија

Лекарска комора: Лекарите се исцрпени од зголемениот интензитет на работа, ФЗО да ги повлече изречените казни и да најде решение

Општинскиот Црвен крст Велес распиша конкурс за обука на негуватели за помош на стари и лица со попреченост

Потпишан меморандум за истражување на локалитетот Била Зора кај Свети Николе

Белград поднесе кандидатура да биде домаќин на изложбата EXPO 2027

ОЕЦД отвора пристапни преговори со шест земји, меѓу кои и Бугарија, Хрватска и Романија

Мицотакис им се извини на граѓаните заглавени поради снегот на атинскиот автопат:  Имаше пропусти и недостатоци

Повеќе од една третина од потрошената струја во ЕУ е од обновливи извори

Американските компании бараат исклучоци во случај на нови санкции против Русија 

 

Back to top button
Close
Close