МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

24 септември 2021

24 септември 2021

Карелсон: Естонија може да помогне за евроинтеграцијата на С. Македонија со споделување на своето искуство

СКСЗМ бара децентрализација на власта и реформи во институциите, ВМРО-ДПМНЕ ветува проекти за бизнисот и економијата

Форум: Собранието останува на реформскиот курс и продолжува да работи на членството во ЕУ

Со европски проект ќе се набавува опрема за пожарникарите од Југоистокот за гаснење шумски пожари

Маричиќ: Добро е за државата што успешно го завршуваме пописот

Борел: Блиската соработка и координација со Турција е од суштинско значење

Во Србија најголеми извозници се кинеските компании

Во Албанија во последната декада емигрирале половина од граѓаните со високо образование

Турција влегува со инвестиција во Белгија

Црвените зони на енергетската сиромаштија во Европа

Back to top button
Close
Close