МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

9 декември 2021

9 декември 2021

Митрески: За Буџетот прифатени амандмани на опозицијата во вредност од 350 милиони денари, очекувам да биде донесен до следниот четврток

Град Скопје ја зголеми помошта за семејствата на загинатите во несреќата во Бугарија на 3,5 милиони денари

АД ЕСМ не достави понуда на тендерот на универзалниот снабдувач на струја „ЕВН Хоум“

Во последните 10 години преполовен бројот на производителите на тутун

Јаневски: Интерес во Молдавија за македонската туристичка понуда, очекуваме конкретни договори

Србија и Русија потпишаа договори за изградба на центар за нуклерна технологија во Србија

Стано: Борбата против организираниот криминал е клучна за Западниот Балкан

Курц се откажа од 75.000 евра од државата, зема куса „бејби пауза“, па заминува на работа во приватниот сектор

Италијанскиот пазарен регулатор го казни Амазон со 1,13 милијарди евра

 

Back to top button
Close
Close