МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

6 декември 2021

6 декември 2021

Бектеши најави можно проширување на листата на производи со замрзнати цени

Доделени 20 стипендии „Борис Трајковски“ за академската 2021/2022 година

Средношколски натпревари во претприемачки вештини во Струмица, Охрид, Крива Паланка и Тетово

Подготвен предлог-закон за формирање агенција за безбедност на патиштата

Министерот Бесими го достави дополнетиот Предлог-буџет за 2022 година до Собранието

Првиот човек на Бугарската народна банка најави дека очекува раст на приходите со влезот во еврозоната

Мали: Од утре нови 20 евра државна помош за граѓаните за ублажување на пандемијата

Рекордно трошење на членките на ЕУ за одбрана, помали заеднички вложувања

СИПРИ: Пандемијата не ја запре глобалната индустрија за оружје

НАСА финансира развој на нови вселенски станици во Земјината Орбита

Back to top button
Close
Close