МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

3 декември 2021

3 декември 2021

Координирана акција за отстранување на нелегалните продавачи од улиците и околу пазарите во Струмица

Во Росоман отворен Центар за промоција „Тера вино”

Спасовски: До Амбасадата во Словенија доставени 187 изработени патни исправи, 137 се веќе издадени

Занаетчиската комора бара субвенционирање на разликата од сегашната и најавената зголемена минимална плата

Одложено судското рочиште меѓу штипски „Бетон“ и грчки „Интеркат“

ЕУ донираше дополнителни 2,5 милиони евра за помош на бегалците и мигрантите во БиХ

ЕУ: Први проекти од економскиот пакет за Западен Балкан кон крајот на декември

Австриските политичари во 2022 година ќе земаат повисока плата

По повлекувањето од политиката, Себастијан Курц има право на 11.000 евра месечно

Регионална директорка на УНФПА: Финансиските стимулации за раѓање деца не се доволни

 

Back to top button
Close
Close