МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

2 декември 2021

2 декември 2021

МЖССП: Неосновани поплаките на производители на кеси, даден е период пренасочување на производството

Набавени 15 опремени камиони и три машини за одржување на магистралните и регионални патишта

Нов мобилен ангеограф – донација од Јапонија за болницата „Осми септември“

ССК: Наместо да се одредуваат високи цени за кесата, да се врши нивна селекција и рециклирање

Петрески: Да ја прилагодиме даночната политика да поддржи одржливо финансирање

Рама: Со „Отворен Балкан“ можеме да го зголемиме домашното производство за 6,7 отсто

Албанија забрани вработување во образовни институции на лица осудени за разни кривични дела врз малолетници

Земјите-членки на ЕУ не собрале 134 милијарди евра приход од ДДВ во 2019 година

ФАО: Цените на храната на светските берзи на највисоко ниво во последните 10 години

Прајс: Поголеми плати за излез од пандемиската криза

Back to top button
Close
Close