МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

26 ноември 2021

26 ноември 2021

Средба Џафери – Бечиќ: Одлични политички односи, да се интензивира економската соработка

Спасовски: Буџетот на МВР за 2022 година ги одразува заложбите и приоритетите, зголемување на платите за 5 проценти

АФПЗРР досега на 306 земјоделци им ги исплати средствата за набавка на трактор

МОТ и „Finance Think“: За едно понудено работно место има до 47 невработени лица

На почетокот на декември ќе се одржат Деновите на финансиска писменост

Во Бугарија почна проверката на патиштата и магистралните патишта

Турција продолжува со намалување на каматните стапки и покрај намалувањето на вредноста на лирата

Британското производство на автомобили речиси преполовено во октомври

Светот со рестрикции за патувања од ЈАР поради новата варијанта на коронавирусот, СЗО вели дека е избрзано

Формула 1 го продолжи договорот со патеката во Барселона

Back to top button
Close
Close