СветСвет.Слајдер

Меѓународниот кривичен суд нема да  ги истражува наводните воени злосторства на САД во Авганистан

Меѓународниот кривичен суд во Хаг нема да ги испитува наводните злосторства извршени од американската војска во Авганистан, изјави новиот главен обвинител Карим Хан

Back to top button
Close
Close