0_Web_АктуелноОпштество

Меѓународната конференција „Стратешки менаџмент со ризици и кризи – подготвеност за идни кризи”

Деканот на Филозофски факултет проф. д-р Ратко Дуев, денеска ќе ја отвори дводневната меѓународна хибридна научна конференција „Стратешки менаџмент на ризици и кризи – подготвеност за идни кризи“.

Back to top button
Close
Close