СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Меѓународната коалиција тврди дека убила повеќе од 160 Хути во близина на Мариб

Меѓународната коалиција предводена од Саудиска Арабија соопшти дека убила повеќе од 160 бунтовници во операцијата извршена во близина на стратешки важниот град Мариб

Back to top button
Close
Close