Политика

Обраќања на премиерите Ковачевски и Петков на меѓувладината седница (во живо)

Софија, 25 јануари 2022 (МИА) – Меѓувладина седница на Северна Македонија и Бугарија на која воведни обраќања ќе имаат премиерите Димитар Ковачевски и Кирил Петков.

Back to top button
Close
Close