0_Магазин.ПорталВидеоЗанимливости

Метеор со зелен отсјај над Хрватска

Бројни набљудувачи објавија дека станува збор за доста светол објект на североисточниот хоризонт кој горел неколку секунди.

Back to top button
Close
Close