КултураКултура.Портал

Мерсиха Шукри со концерт во Филхармонија ќе одбележи 20 години творење

Нашата најпозната харфистка Мерсиха Шукри вечер со концерт во Филхармонија ќе одбележи 20 години од нејзиното творење.

Back to top button
Close
Close