СветСвет.Слајдер

„Мерк“ потпиша договор за производство на генеричка верзија на монупиравир

Американската лабораторија „Мерк“ денеска објави дека е постигнат договор што ќе овозможи дистрибуција на големо на генеричка верзија на нивниот антиковид лек за лица заразени со вирусот

Back to top button
Close
Close